Tak sama...

Tak sama...

Anotace: Báseň je v podstatě o mě samé...:(

Tak sama cítím se na světě
jak přísudek holý ve větě
Tak sama cítím se v létě
jak v barevném vodním květě

Myslím na své přátele i nepřátele
nechci přítele či nepřítele
Vzpomínám na jednoho myslitele
co přestal věřit na závěje

Ráda mám všechny lidi kolem mě
nehodnotím knihu z vně
Mám ráda nejvíc Tě
chtě, či nechtě

Ukončím svůj život krátký
utkaný z tenké látky
Tím uzavřu všechny hádky
budu vžívat se do pohádky...
Autor wigi.sama, 18.06.2007
Přečteno 325x
Tipy 0
ikonkaKomentáře (1)
ikonkaKomentujících (1)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

Ten začátek je perfektní...to je opravdu dobrej nápad;-)

21.06.2007 14:57:00 | Haňa,dívka do nepohody

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí