Báseň o mém psaní

Báseň o mém psaní

Anotace: ...

To psaní o smrti je mi obsesí,
když stojím uprostřed depresí.
Je mi spásou, že ještě sám
neodešel jsem za ní tam.
Mé psaní ještě mne drží
nad hladinou, kde se mlží
všechny mé šťastné chvíle
a nepouští k té černé víle.

Však často myšlenka vyvstává,
že je to vše jen iluze nestálá,
že smyslu ty verše pozbývají,
že ještě více mou duši rozhlodají.
Však stále, stále budu psáti
a tím více, jak se mi čas krátí,
přibudou písmen další řádky,
ač bez nebo se smyslem budu se vracet zpátky.
Autor Žiťa, 18.06.2007
Přečteno 305x
Tipy 0
ikonkaKomentáře (1)
ikonkaKomentujících (1)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

rým aa bb ... je vždycky trochu problém, hodí se spíš pro dětské říkačky, málokterý autor ho umí "přetlouct" obsahem, tak to zkus příště jináč

18.06.2007 22:10:00 | Miskitka

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí