Jablko nepadne...(znáte to)

Jablko nepadne...(znáte to)

Anotace: opet pro fotra....fakt mu tak musim rikat...nemuzu si pomoct...no kdybyste vedeli to co ja...ale to radsi nereste..proste me deprimuje predstava jak se mu strasne podobam tecka.

nikdy..
neříkej..
co nemá být vysloveno..
nespěchej
pomalu mi vracíš vlastní slova
a činy..
a historie..se stále opakuje
tvý zaplivaný já
v zaplivaný ulici
copak se ani trochu nestydíš?
..............(já taky ne)
vždyť to víš..

podívej se na tu trosku
nepřipomíná ti to trochu..tebe?

zamávej..vidíš mě naposledy..
Autor DIDADA, 19.06.2007
Přečteno 336x
Tipy 0
ikonkaKomentáře (2)
ikonkaKomentujících (2)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

Didada je trošku rebel, v teto basnicce to ta kvypada

21.06.2007 10:50:00 | jaňa

tahle se mi fakt moc líbí ;)

20.06.2007 07:04:00 | Emis

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí