Everything

Everything

Anotace: Vykopávka prý už v době, kdy jsem ji sem vložila :D takže určitě ještě dětská..

Už je to tu zas… 
Proč slyším tvůj hlas? 

"Slez z toho zábradlí! 
tohle se nedělá ,tohle je zbabělý!" 


Everything, everything… 
Jsem nechala tam, 
teď tady jsem a co mám? 
Nic…


"Nesluší ti kolem krku ten kus provazu, 
tak klidně to zkus - ale já ti to rozvážu! 
tohle ti nedovolím udělat!“
 
Everything, everything, 
jsem nechala být, 
teď tady sama mám zůstat a žít? 
Ne… 

"Nedělej to, prosím, zůstaň s náma, 
možná jsi teď smutná, ale nejsi sama, 
ty to jen chceš vidět, víš? 
nebo moje slova neslyšíš?" 

Everything, everything, 
už mi nebraň nech mě jít, 
tady vážně nechci žít! 
Nech mě…

"Uvědom si, co říkáš, 
ty před tím hezkým utíkáš! 
Já ti to nikdy nedovolím! 
Už pochop že se tu sama bojím…“

Everything, everything, 
ty jsi to co mě tu drží, 
jenže já musím odejít… 
Neboj se, bude líp.

Autor genca, 20.06.2007
Přečteno 374x
Tipy 0
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí