smutná báseň

smutná báseň

Anotace: loučení s láskou

Tam, kde květy voní, tam den se noci kloní
Tam bych chtěl žit s tebou, kolíbat se tvojí něhou
A lásku krásnou prožívat, zpátky se již nedívat.

Bohužel láska je věc vratká, malá chyba a zavře za sebou vrátka.
Pak je pozdě litovat, srdíčko dál věnovat,
Již láska tě víc nepřijme a na srdci další jizva přibude.

Takhle krásné lásky končí, i ty nejkrásnější se loučí.
Autor glumik.24, 20.06.2007
Přečteno 954x
Tipy 0
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí