Nech mě zemřít...

Nech mě zemřít...

Život jde dál,
věci se mění.
V srdci zbyl jen žal,
i když sny se plní.

Bodni do mě,
mě to přece nebolí.
Nech mě pověsit na stoletém stromě,
vlastně mě to zachrání.

Využij mě a zahoď pryč,
hračka přece nic necítí.
Jsem přece jenom nepovedenej plyš,
tomu to přece nevadí.

Bodni mě znovu,
zahoď mě pryč,
já neuhnu,
vyhoď mě z mých vlastních hřišť.

Zlomil jsi mi srdíčko,
zlomil jsi ho napořád.
Bylo ti to líto aspoň maličko?
Měl mě před tebou někdo varovat.

Zahoď mě,
já se nevrátím,
bodni mě,
já vykrvácím...
Autor D.a.r.k-A.n.g.e.l, 20.06.2007
Přečteno 373x
Tipy 2
Poslední tipující: BARBYE
ikonkaKomentáře (1)
ikonkaKomentujících (1)
ikonkaDoporučit (2x)

Komentáře

Smutná báseň. Avšak možná by bylo lepší jiné zpracování. Jinej rytmus u veršů.

20.06.2007 22:59:00 | Regnator

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí