Vzpomínka

Vzpomínka

Anotace: Metoda pokus - omyl aneb rým neuškodí pokud je dobře napsanej. To jestli ano či ne nechám na Vás - komentáře pište pokud se Vám bude chtít.

Sedím tu na skále a mraky hoří
Sedím tu bez tebe, svět se mi boří.
Sedím tu tiše a nevnímám okolí
Ať už se bude dít kdekoli,cokoli.

Bez tebe nejsem nic
vše má svůj rub i líc .
A tak sedím tu dál a ticho mne požírá
Do nebes koukám , nic víc už mi nezbývá.

Byla jsi vším co jsem kdy chtěl
byla jsi první koho já políbit směl.
Teď už tu nejsi pro mne utichl svět
na hrobě vyměním uvadlý květ.

Vždy byla si šťastná
chytrá a krásná
Když byly jsme spolu na místě z kamene
Sedím a přísahám budu první kdo vzpomene.
Autor Kenny9, 21.06.2007
Přečteno 416x
Tipy 1
Poslední tipující: Lylča
ikonkaKomentáře (1)
ikonkaKomentujících (1)
ikonkaDoporučit (1x)

Komentáře

Bolestivá...

25.07.2007 23:54:00 | Dagon.Lestat - My winter storm

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí