Mami,dneska se krájí život?

Mami,dneska se krájí život?

Anotace: inspirované jedním japonským filmem co jsem včera viděla,fakt zajímavej kousek..k zamyšlení(a takový ty žvásty) :P

tolik lásek
vlajících ve větru měl
požitků,přežitků,nadbytků
žití
míhali se
obrazy jeho legend
ve vlastní hlavě
přetěžké včerejším ránem
mizející drazí
každých lenivých kroků

budoucích a minulých
rán a nocí

další sloka
další vzdych
kde je konec?
bezmezník…

máš černý hlas
jako tolik předešlých
jdeš sám
pláčeš smích
však milióny
čekají na další...(s tebou)

kam si se chytil chlapče
kde tvoje síť končí?

samotní…
karavana mrtvých očí
kdy tohle skončí?
nevěříš?
prosím…

kdo čeká za úsvitu…(nebo na něj)
„přijde ten život…(mami)už dnes?"

Neplač…(nebo ti touhy vypadají)
Autor DIDADA, 22.06.2007
Přečteno 289x
Tipy 0
ikonkaKomentáře (2)
ikonkaKomentujících (2)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

a hele, něco tam je navíc :) super ;)

24.06.2007 17:07:00 | Emis

Krasnou myslenka je v basni vlozena.

22.06.2007 23:19:00 | carodejka

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí