Sama

Sama

Anotace: Ona to tag zcela není ani básnička,ale kousek textu kterej mi uvázl v hlavě

Jsem tak sama a bolí ta rána,
jsem tak opuštěná a jsou prázdná ta rána.

Jsi jako slunce,které mi osvěcuje den,
jsi jako měsíc,který mi přináší sen.
Jsi jako vzduch co dýchám,
když jsem stebou jakoby lítám.
Autor mist, 25.06.2007
Přečteno 295x
Tipy 0
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí