Smutek

Smutek

Anotace: ....

smutek mi maluje po tvářích
připadám si nepotřebný a prázdný
sleduji ostatní lidi v ulicích
každý ve svém osudu nahý

neumím nic z toho, co umět sem chtěl
a stejně sem tím, čím sem chtěl
mám to, co jsem vždycky mít měl
bojuju proti svému na svém
Autor Peavey, 25.06.2007
Přečteno 411x
Tipy 0
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí