Déšť

Déšť

Anotace: ...

Už se zase spouští z nebe,
a kape na všechny okenní rámy,
co zbylo mi z Tebe,
že mám pořád v srdci šrámy?

Nebe se mračí,
tvoří se louže,
jedna slza snad stačí,
je snad o lásku nouze?

Kapky stékaj i po tváři,
však o déšť se nejedná,
klid se najde v polštáři,
když se objeví slza záhadná.

Prší, a ne zrovna málo,
je jen slyšet hudba deště,
a já jen tiše křičím...

ještě...
Autor Aangela, 25.06.2007
Přečteno 307x
Tipy 0
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí