poštolka

poštolka

Anotace: narazila do mého okna...naštěstí se jí nic nestalo...mé touze...mému svědomí

po bouři poslední
v hodinách čekajících snílků
narazila do mých oken
touha v plném květu
s očima pravdy...

jsi mé znamení
poštolko

dívala jsi se na mne a já věděla...
stejně jako dřív

chtěla jsem otevřít okno
...
ty ses jen dívala
a já věděla...

a když se tvé tělo plné naděje
s leknutím vzneslo
vše jsem pochopila

kéž tě-má malá poštolko-odnese vítr
spolu s mraky
do bezpečí...

sklonila jsem hlavu
a ty jsi
-vševědoucí touho zbylých dnů-
zmizela spolu s mou bolestí
do říše plačících očí
plných snů

má poštolko...
Autor ztracená, 26.06.2007
Přečteno 457x
Tipy 0
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí