Uzavřená zem

Uzavřená zem

Anotace: nesnáším anotace, nikdy nevím, co sem napsat

Utíkal do lesa,
schoval se tam,
nad hlavou nebesa,
a stejně stojí sám.

Modlil se k nějvyšším,
žádal o záchranu,
však v koutě nejtišším,
chtěl zpátky domů.

Andělé mu letěli,
přímo nad hlavou,
jsou ale zabělí,
a těžko mu pomohou.

Mají strach šílený,
z chlapce pod nimi,
on je tak odlišný,
on je tak podivný.

I stál a vytrvale,
zádal o pomoc,
však marně nadále,
toho asi chtěl moc.

Andělé odletěli,
on přestal k nim vzhlížet,
byl tak osamělý,
domů chtěl běžet.

Maminko, volal do lesa,
hlava mu padala,
stromy pohltily nebesa,
a zem se zavřela.
Autor Aaliyan, 27.06.2007
Přečteno 289x
Tipy 0
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí