xxx

xxx

Anotace: tahle básnička je pro někoho koho jsem milovala a ztratila

Pořád Vás jen hledám,
s vaší duší se snad shledám.
Vůbec nevím co mám dělat,
začínám z toho hrůzou bělat.

Hrůzou z toho, že Vás už nikdy neuvidim.
Že vaše srdce už nikdy neuslyšim.

Kéž by mě někdo chápal,
stejně jako já po mé duši tápal.

Má duše je mimo tenhle svět,
chtěla bych to všecho vrátit zpět.
Autor M.M.bird, 27.06.2007
Přečteno 305x
Tipy 0
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí