Nešťastní lidé

Nešťastní lidé

Anotace: Tohle sem psala v hluboký depresi, takže podle toho to taky vypadá, ta melancholická nálada a vidíte všechno černě...

Nešťastní lidé, kteří se topí v jezerech slz,
kteří se dusí ve smutném vzduchoprázdnu,
kteří jsou upalováni na hranicích nekončící bolesti,
a ani orkán nepohne jejich zoufalstvím
jsou tak jako....
Tma na konci chodby, o níž nikdy nevíte co se v ní skrývá
tak jako....
Svíčka, která se brání aby ji někdo nesfoukl, i když ví, že jednou sama dohoří
tak jako....
Temné mraky na obloze, které plují, nemají svůj cíl a vítr je jednou rozfouká
tak jako....
Slzy, které v jedné chvíli nemůžou přestat téct
tak jako....
Noc, temná a neprůhledná, krásná, ale při tom zlá
tak jako....
Nemoc, která neodchází a bere Vám všechnu sílu
tak jako....
Láska, hřejivá, nádherná, bez konce
tak jako....
Bolest, chladná, hrozná, bez konce
tak jako....
Zrada, která Vám vezme dech, kterou jste nečekali
tak jako....
Nekončící beznaděj a zoufalství.......
Nešťastní lidé jsou takoví.
Nevidí nic jiného než sami sebe,
a nevnímají, že okolo je spoustu věcí,
ze kterých můžou mít radost,
a které je můžou alespoň trochu potěšit.
Oni je nevidí.....

A proto se jim snažte otevřít oči, snažte se jim dokázat, že všechno není tak hrozné
jak by se mohlo zdát, protože
nikdy není tak hrozně, aby nemohlo být ještě hůř
Dejte jim svou lásku, pečujte o ně a podržte je, když to nejvíc potřebují, protože jednou
budete jimi Vy sami
a oni...
Vám to oplatí...
Autor Smeraldina, 28.06.2007
Přečteno 336x
Tipy 1
Poslední tipující: Eiffel
ikonkaKomentáře (2)
ikonkaKomentujících (2)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

Pěkný návod... a slova... no prostě se mi moc líbí...

30.06.2007 08:39:00 | black.heart

Krásný konec... Takový smutně nadějný a milý...

28.06.2007 21:24:00 | Qee

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí