Večerní divadlo

Večerní divadlo

Anotace: komédie či tragédie?

Tak nějak ticho
a na východní straně
fronty je tak nějak
však víš
Nechce se brečet a klečet
mě nebaví
prohry se neslaví.
Neslaví.

City mé nejsou
byli a budou
když zbudou
a můžeš se mi zdát
když z kopce se řítím
a strach můj se nevzdá
jsi hvězda
našeho večerního divadla.

Komický vsuvky mám
znám je, známým svým
úsměvy posílám
po špičkách
tohle se nikdy a nikde
za nic neříká
Tak se hrsti listí
hází do ticha.
Autor m.o.d.r.á.s.e.k, 02.07.2007
Přečteno 284x
Tipy 0
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí