Můra na zábavě

Můra na zábavě

Anotace: Neměl jsem zrovna moc dobrou náladu... Seděl jsem na oslavě a pozoroval můru, která se třepotala ve světle lamp...

Hrající hudba rozkmitává tvá křehká křídla.
Chvíli nahoře a poté níž.
Jakoby jsi na zádech táhla těžký kříž.
Světlo pouliční lampy odhaluje tvou existenci.
Ve svitu měsíční záře všímám si tvého utrpení.
Sedím a pozoruji.
Pozoruji kmitání andělských křídel, jenž byla dávno zatracena.
Tak dávno...
Dříve než spatřila světlo.
Vidím tvou únavu, tvé vyčerpání.
Nemůžeš už letět dál, výš.
Pomalu se svíjíš směrem k chladné zemi.
Pomalu padáš do nejistoty, která ti nedává šanci jít dál.
Hudba dohrála, lampa ztratila poslední záblesk světla.
A život tvůj vyhasl.
Lidé odchází a nikdo si nevšiml, že ležíš v trávě.
V té chladně zelené trávě zalité nočním svitem.
Nevšimli si že už nežiješ...
Přečteno 397x
Tipy 3
Poslední tipující: Neff, 0-0
ikonkaKomentáře (2)
ikonkaKomentujících (2)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

je zajímavá

15.02.2008 19:17:00 | 0-0

Až děsivě reálné ...

05.07.2007 10:23:00 | Zuz.

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí