Ledová královna

Ledová královna

Anotace: takhle básnička(tedy opět písnička) je zklamání a pomstě.Tahle se mi taky líbí:-D(nebojte né všechny moje věci se mi líbi jsem hodně sebekritická:-) doufám že se vám taky bude aspoň trochu líbit a dáte mi komentář:-)

pod jejím krokem zamrzne veškerý život,
srdce ledové nikomu nedá milost,
bílá krásná dáma z modrým závojem,
studený dech zavání prudkým jedem,

osamělá nepřístupná studená kráska,
srdce v led přeměnila nešťastná láska.
cizí život pro ni nemá žádnou cenu
neudalal nic špatně když věřila jemu?

pod jejím krokem zamrzne veškerý život,
srdce ledové nikomu nedá milost,
bílá krásná dáma z modrým závojem,
studený dech zavání prudkým jedem,

osamělá křehká zlomená květina,
ve studené posteli sama usíná,
jen jednou byla v životě šťastná,
co prožívala byla láska slastná.

pod jejím krokem zamrzne veškerý život,
srdce ledové nikomu nedá milost,
bílá krásná dáma z modrým závojem,
studený dech zavání prudkým jedem,

Oddala se mu celou duší,
celé dny srdce divoše buší,
využil ji a zlomenou zahodil,
jako smetí jednoduše vyhodil.

pod jejím krokem zamrzne veškerý život,
srdce ledové nikomu nedá milost,
bílá krásná dáma z modrým závojem,
studený dech zavání prudkým jedem,

Trpkost, tojediné cítí a dává,
plány k opsmtě tajně spřádá.
žije pro pomstu a sbírá odvahum,
city a mozek běží pozadu,

pod jejím krokem zamrzne veškerý život,
srdce ledové nikomu nedá milost,
bílá krásná dáma z modrým závojem,
studený dech zavání prudkým jedem,

Bílé ruce s červenou tekutinou,
jeho víčka jindy lehká náhle tíhnou,
dokazála to očem snila,
pomstu tvrdou ukustečnila.

pod jejím krokem zamrzne veškerý život,
srdce ledové nikomu nedá milost,
bílá krásná dáma z modrým závojem,
studený dech zavání prudkým jedem,
Autor enda, 05.07.2007
Přečteno 499x
Tipy 0
ikonkaKomentáře (2)
ikonkaKomentujících (1)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

Spíš bych měla napsat neučila se zpívat :) Někdy zpívám daleko horší písně :)
Jsi jeden z mála, kdo tu dnes unesl kritiku :)

05.07.2007 23:43:00 | cz

Byť to má být "jen" písnička, je to velmi slabé, špatná forma , stále opakující se refrén, který není tak "skvělý" jak se ti patrně zdá. Ne , toto bych nezpívala.

05.07.2007 22:01:00 | cz

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí