Boj

Boj

Anotace: nelehký život

Všichni okole se stále smějí,
jen já tu sedím sám, jako cizí,
nespadlo mi nic do oka,
vlastně ano, tvá fotka.

Vidím tě tak málo,
že mi zbývá pouze pohledět,
na tvůj obraz, abych nepřestal vědět,
že tě mám, zlato...

Dal bych celé své jmění,
abych mohl sedět vedle tebe,
cítit tvé dotyky, polibky a mazlení,
které mi strašně moc chybí.

Možná to nevíš, nebo nechceš,
ale tohle je pravda.
Mrzí mě, že spolu nejsme, ale tak to chceš,
a je to tvá volba.

Bojuju seč mi síly stačí,
avšak to je málo,
jne si přeju že to skončí,
a budem spolu velmi často.
Autor weedee, 07.07.2007
Přečteno 318x
Tipy 0
ikonkaKomentáře (1)
ikonkaKomentujících (1)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

sorry ale je slabá...

07.07.2007 11:29:00 | Chonglee

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí