Změny

Změny

Anotace: není co víc psát...

Radost se mění se smutkem,
smích se rychle přemění na pláč,
pocit štěstí mi vydržel jen pár chvil,
mít důvod smát se, rychle ukončila zpráva.
Těch pár slov a činů, aco mě zase dostali zpět,
tam kde nikdo nechce být, na dně.
Život máme jen jeden a trávíme více času bojem,
namísto toho abychom byli spolu šťastní.
Jen pro to můžeme udělat oba trošku víc,
proč si myslím, že mi nevěříš,
když se navzájem milujeme a jsme tu jeden pro druhého?!
Autor weedee, 07.07.2007
Přečteno 381x
Tipy 0
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí