Víš Miláčku

Víš Miláčku

Anotace: je mi po něm smutno...daleko :(

nevím, jak říct ti, že padám,
víš můj drahý, asi se vzdávám,

já..holka, co tě milovala,
zní to divně ale, co jsem si nalhávala?

Láska na dálku nejde,
ne miláčku, to nepřejde..

chceš být semnou já s tebou,
ale můžeme žít ve dvou?

píšem mi zprávu
a já jako pokaždé,
raduju se ...ale co zmůžu?,
víš není to lehké..

proč to nejde?
proč jsme spolu a přitom od sebe?
a proč má láska po tobě tak prahne?
co to s náma teď je?

kdyby se dalo na otázku proč odpověď,
neseděla bych v křesle mého pokoje,
a nepřemýšlela jak to vlastně mezi náma dopadne...
miluju tě..

k tomu nepotřebuju slovník,
kterej mi toho moc nepoví,
ani deník,
kterýmu bych měla psát své trápení...

chci tě mít u sebe a tady nesedět,
na tohle nedostanu odpověd...

sama ne!
víš miláčku..
Autor Mispul, 11.07.2007
Přečteno 377x
Tipy 0
ikonkaKomentáře (1)
ikonkaKomentujících (1)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

Hodně krásné a hezky smutné, taky jsem to tak před 2 měsícema prožil a je to stále těžké...

12.07.2007 09:55:00 | March

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí