Pro tebe, příteli

Pro tebe, příteli

Anotace: :D:D:D....to byste neuhodli

prokletí básníci
řvou do ticha
a padají
do ústí pekel
.............
jsou jen jedny dveře
kterýmu můžeš projít
ale ty je nevidíš
uhodla jsem?
.............
řekni
proč
tvůj smích zní
jako skrýš oceánů?

řekni
proč
tvůj pláč
voní jak louky při rozbřesku?

řekni
proč se nevracet
tam kam patříš?

do jádra hlubin
do nebe pekel
do vlastního nitra
tvých marných kroků

nikdy tě nespatřím
příteli
nikdy...
Autor DIDADA, 18.07.2007
Přečteno 294x
Tipy 1
Poslední tipující: trrtrr
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí