Mříže

Mříže

Anotace: inspirováno Behind blue eyes...

Mé sny jsou prázdné,
bílá tma,
srdce, to...co to je?
kdo na mě ještě myslí?
kdo mě má ještě rád?
zamřížovaného...
nevinného!
kam jste všichni odešli?
proč se ke mně otáčíte zády?
vždyť já nic neudělal...
oblečen v bílé mlze,
černota v mých zaslzených očích,
smuteční déšť,
hrající na pohřeb,
nikdo už nepřijde,
nepodívá se mi do očí,
neřekne:,,Já ti věřím!"
NE!
Údajní přátelé...
zima a mráz proudí z mých paží,
zeď za zdí,
nekonečná bariéra,
mezi mnou a okolím,
slzy rozpouští led,
nikoliv však žal,
nikoliv však mříže...
kdo na mě ještě myslí?
kdo přijde?
vlastní stín se krčí v rohu...
mé sny jsou prázdné,
vyhaslé oči,
kdo mě má ještě...rád?
Autor Muta cum liquida, 18.07.2007
Přečteno 372x
Tipy 0
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí