Nic

Nic

Anotace: ..je prostě nic

Všude kolem to zasraný léto
Plný lidí co jen krásu vidí
A co jsi pro ně nic

Vlastně nic je víc
A problém za problémem
Jak kulka tvým čelem
Vniká ti do hlavy

Tak se na to vyser
A skoč
A nebo je roztřískej
Vždyť nic nemůže ublížit..
Autor Jen tvůj anděl, 18.07.2007
Přečteno 352x
Tipy 0
ikonkaKomentáře (1)
ikonkaKomentujících (1)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

... nj, skočit...

možná přehnaně velká slova, možná ne. ale aspoň emoce.

líbí se mi.

23.07.2007 09:38:00 | Mango-Holka

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí