Netopýři

Netopýři

Anotace: Promiňte mi, zatvrzelí a věční optimisté, ale někdy mi netopýři krouží pod okny...

Až uhasne i poslední můj vzdech
vem prosím lucernu,
ať už jsi kdokoli,
a nech ji rozžehnout,
v slzavém mém údolí,
aby mí netopýři
(mé neřesti a smutky)
našli cestu zpět.

Do ráje uletět,
aby mohli,kdykoli si umanou
ač do pekla by měli jít.
Nechali mi černý svět,
kdykoli proletěli
a bránu k srdci zlámanou.
Autor Dilla, 18.07.2007
Přečteno 295x
Tipy 0
ikonkaKomentáře (1)
ikonkaKomentujících (1)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

Nejsem optimista věčný...

03.08.2007 20:59:00 | Bíša

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí