Malé nic

Malé nic

Anotace: Jsem malé nic.

Malé nic se v koutě choulí...
Malé nic, jak kotě malé,
ke zdi, jak k ruce přitulené,
malé nic teď srdce bolí.

Malé a bolavé,
k pohlazení
malé a zničené,
něžné ruky není.

Ruka co pohladí,
kdepak je schovaná?
A rty co prohodí,
svá slůvka laskavá?

Ruka však nehladí
nemluví ústa,
NIC - to se vytratí,
vždyť nemohlo nic dostat.
Autor Malé nic, 19.07.2007
Přečteno 341x
Tipy 1
Poslední tipující: kokeš od pana krbce
ikonkaKomentáře (2)
ikonkaKomentujících (2)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

konec je zdrcující...
ale místo na světě je i pro malé nic :)

11.12.2007 23:36:00 | kokeš od pana krbce

i malé nic musí mít své velké všechno

27.07.2007 12:43:00 | blue

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí