Co dělám špatně?...

Co dělám špatně?...

Anotace: Proč to takhle je?..

Všude kolem jsou černé stromy
Vzájemně si cosi šeptají
Skučí, ševelí.. vysmívají se mi?
Nijak se tím netají..

Ovšem, proč také? Nejsou jediní
Lidé kolem mne chodí a smějí se mi do očí..
Tak se ptám, co jsem vám provedla? Čím se člověk proviní?
Ne, nedá se to vydržet, jak to jen skončí?

Stalo se to několikrát, ale co dělám špatně?
Tak mi to povězte! Já to napravím..
Mám snad myslet více pozitivněji? Více kladně?
Ne, to nepomáhá, nejde to, to nespravím..

Tak nevím, kde je ta chyba?
Ve mně či ve vás? Nebo snad v nás všech?
Cítím se jako v síti chycená ryba
Odsouzená ke smrti, spoutaná v poutech

V poutech života, v poutech žalu
Sedím tu a myslím na vás, proč mi to děláte?
Po tváři mi kanou slzy, padají smutně dolů
Co city? To žádné nemáte?

Máte, vždyť já to vím
Ale tohle se nedá snášet, prosím, pochopte..
Je tohle život? Třeba jen dlouze sním
S noční můrou na víčkách, co mi je jen nemilosrdně tiskne

Ale proč? Chtěla bych procitnout
Nejde to, snažím se, bojuji, ale už nemám síly
Přitom si nic jiného nepřeji více než zbavit se těch pout
Stejně to neslyšíte, nevidíte jak se pomalu dostáváte k svému cíli

Třeba to berete jako legraci, ale já umírám
Umírám žalem, tou neskutečnou vnitřní bolestí, co bych nikomu nepřála
Za chvíli budete mít konečně klid, ne, já už vás nevnímám
Ale vím, že vy budete beze mě šťastní.. Beze mě.. Bez mála

Jsem nic, a díky vám jsem to pochopila
Nevím co mám dělat, ale nějak to dopadne
Tak už jsem vás všechny tady opustila..
Jsem šťastná.. Tohle byla záchrana pro moje srdce bezradné..

Děkuji ..?…
Autor Adie.80, 19.07.2007
Přečteno 297x
Tipy 0
ikonkaKomentáře (1)
ikonkaKomentujících (1)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

Hm, je to hodně smutné, hodně reálné a přitom hezké.

19.07.2007 23:12:00 | Malé nic

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí