Prastará řeka

Prastará řeka

Anotace: rachmaninov :D...koupila jsem si cd(30 kč)

Jen jednou se ohlédni

Povídej

Přes prastarou řeku
Kde planou stěžně
Tam mě čekej
Nikdy se neobrátím
Jen pro tu touhu
Nestojí
Nestojí
To za ty roky
Kdy ležíš ve tmě
A trávíš sama sebe
Nikdy nezapomeň
Jak šumí vyprahlá srdce

Probouzej se
Když musíš

Nečekej kdo tě prosí
Nemá smysl hledat pravdu

Když smrt ti hlavu zkosí

Mládě
Ze starých živočichů
Nemáš proč
Se ptát
Každá
Buňka
Může zrát
Jsi jen jedno
Stálé

V hradě
Hledej
Moje
Rady plavé
Nevíš
Kdo se pořád ptá
Mě se neptej
Jen jdi dál

Dvoje dveře
Stoje v leže
Nemáš
Svoje lehké..
Kdeže?
Pletu víru
Mává

V stínu

Nemám nitku podivínů

Je jedna tichá modla
Kde všichni žalem rdousí
A břehy bez emocí
Ti marnou snahu
brousí

Utíkej mé
Jediné
I sláva jednou pomine
Autor DIDADA, 23.07.2007
Přečteno 285x
Tipy 0
ikonkaKomentáře (1)
ikonkaKomentujících (1)
ikonkaDoporučit (1x)

Komentáře

..byli jsme na Mr.Šporclovi...hraje ho kouzelně:o)

24.07.2007 05:57:00 | STIMPRE

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí