Cínový Vojáček

Cínový Vojáček

Anotace: Cínový Vojáček

Připadneš si osamělý,
chladný a bez přátel,
pochopení vždycky měli,
když jsi pil a taky klel.

Připadneš si jako z cínu,
neschopen mít lidský cit,
na svých bedrech neseš vinu,
linoucí se jako nit.

V očích slza potlačená,
v srdci zbyl už jenom žal,
pravda časem potlučená,
a žena jíž jsi lhal.

Cítíš se jak příšera,
marně hledáš někde háček,
prázdné oči hledí do šera,
jsi Cínový Vojáček.
Autor Buddha, 23.07.2007
Přečteno 363x
Tipy 1
Poslední tipující: mkinka
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí