Očistec

Očistec

Anotace: ....

Tři měsíce, tři kudly v mém srdci.
Vždyť život má být krásný přeci.
Proč vyhýbá se mi štěstí.
proč osud pod nohy hází mi klestí.

Proč když život má být dar,
jen tak přijde na zmar?
Proč musím se dívat jak trpí Ti na kterých mi záleží?
život je krásný?To s těží.

Proč zasazuje pořád nějakou ránu,
místo aby otevřel mi ke štěstí bránu.
Asi mi to vrací, za všechny mé špatné činy,
já ale nechápu, proč musel zemřít někdo jiný.

Proč zlý žije a hodný umírá?
Spravedlonosti duvěryhodnost ubývá.
Ale kdo ví, co je spravedlnost?
Já nemám právo soudit,
jen v myšlenkách smím bloudit.

Bloudit v tom, co po životě je a proč život chystá nám zkoušky,
proč nevysvitne slunce , ale jsou jen bouřky.

Snad dobrým lépe je a my nesme si svou bolest a trpme.
Věřím, že život očistec je...
Autor Piitulka, 25.07.2007
Přečteno 293x
Tipy 0
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí