líbám tě

líbám tě

Anotace: ....s láskou Markéta

Nemyslím si,že jsi odešel
Po celé léto,přes noc včerejší
i dnešní rosoranní.....

Jsi tu byl,když zdálo se mi
..jak kráčím
...po schodech
K prahu vysokému
...k tým nohám
...k tvým rtům
..,abych tě mohla políbit...

Utlouct tě myšlenkou
...zdolat tě letmým pohledem
...neslyšet tě a cítit přec
...i když nestojíš mi za zády

Nehybně stojím
...dívám se okolo sebe
...stojí tam muži co růže mi nosí

Copak si myslí
když zohýbají hřbet svůj
když mluví a dívají se na mé poprsí

Vzpomenu,jak ses mi díval do očí.....
..trochu mě vždy zamrazí
Autor mateska, 25.07.2007
Přečteno 330x
Tipy 0
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí