VÍLY

VÍLY

Anotace: ...

Luční víly
Se bolestně roztančily
A jejich bosé nohy
Vosy pobodaly

Ranní rosa
Stříbrný perly připomíná
Já už nechci zůstat bosá
Kdo mi ruku podá ?

Víla omdlévá
A z chodidel krev stéká
Proč nikdo se nedívá
Když její srdce sténá

Nikdo si nevšimne
Že v srdci má trny
Nikdo si nevšimne

I když umírá

Na lásku
Autor -Wendy-, 26.07.2007
Přečteno 299x
Tipy 0
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí