Ozvi se.. Prosím

Ozvi se.. Prosím

Anotace: sepsáno dost narychlo.. budu ráda za nějaké ozvy.. =)

Sedím, sedíme..pláču.. píšu, píšeme
Píšeš mi o svých pocitech, nevíš jak mě to bolí
Jsem tu, jen pro tebe, neboj, my to zvládneme
Chci ti pomoci, však jednoduché to není

I když bych chtěla, chci, neskutečně moc
Nemůžu vidět jak se trápíš, na dně propasti
Proč ti jen nedokážu nabídnout pomoc?
Píšu jen povzbudivá prázdná slova plná lítosti

Ne, nelituji tě, možná to tak ale vyznívá
Co si to namlouvám? Musím být teď ta silnější
Uvnitř však křičím, pláču, ale navenek jsem chápavá
Jen se mi svěř, uleví se ti a to mě aspoň potěší

Najdeme řešení, říkám to zas a znovu
Myslím to vážně, já bych ti přece nelhala
Píšeme, jsem vděčná za každou tvou ozvu
Ne, nedokážu ti pomoci, promiň, já selhala

To ty se však nedozvíš, úzkostlivě to tajím
Dál píšu povzbudivé věty, přemáhám se
Snažím se, však asi to není to pravé, co já vím?
Utěšit tě neumím, jen tu skládám plané verše

A teď? Copak děláš? Proč se neozýváš?
Obklopuje mě temný strach, polévá vlna bolu
Prosím, ozvi se, srdce mi trháš
Z očí mi padají slzy, proč jen teď nejsme spolu?

Nejsme, ani nemůžeme
Jsi má láska, jediná, určitě ta pravá
Ale my náš osud přemůžeme
Můj cit stále trvá ..

Tak se ozvi.. Prosím..
Autor Adie.80, 27.07.2007
Přečteno 448x
Tipy 0
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí