První a poslední...

První a poslední...

Anotace: samé lži..

První a poslední, směšná to fráze
Jen se to tak říká, traduje
Za vše se sice platí draze
Ale svět běží stále dál, nezpomaluje

Taky proč, kvůli nám, těm jedincům
Nestojíme za to, nikdy a nikomu
Vím to, opak se tvrdí jen pitomcům
Ba ne, tvrdí to nám všem, mně, jí, tobě, tomu..

Je jen na nás, kdo uvěří
Já to však pochopila, jste tak zaslepení
Naděje umírá, srdce ochoří
Chápejte, žádná záchrana tady není!

A to prý naděje umírá poslední
Co je to za lži? Kdo to řekl? Kdo?
Umírá první, zanechává jen tmu a trápení
Je to tak, vše už je mi to jedno..

Na ničem mi nezáleží
Je to špatně? Asi ano, co já vím
Život kolem mě jen nevšímavě bezcílně běží
Víte, já ve šťastné konce nevěřím..
Autor Adie.80, 29.07.2007
Přečteno 343x
Tipy 0
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí