Neplač

Neplač

Anotace: už se mi stýská...

Neplač,
už jsem u Tebe,
mohu ti otřít slzu,
v blyštícím se oku?
co se ti honí hlavou?
stýská se Ti?
Mě je taky smutno,
a musím jen čekat,
ty dny plynou tak
...pomalu,
...tak potichu,
...tak šedě,
bez barev,
bez Tvého úsměvu,
neplač, sluníčko,
mé objetí už čeká,
na Tvé voňavé tělo,
a mé ústa,
na Tvé hebké rty,
neplač,
už jsem u Tebe...
...ve snech...
...prozatím
Autor Muta cum liquida, 29.07.2007
Přečteno 317x
Tipy 0
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (1x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí