Zmáčený rukáv

Zmáčený rukáv

Anotace: Vzpomínka na Murasaki Šikibu a její rukávy, zmáčené ranní rosou.

Šumění větru ?
Kapka rosy ?
Nebo slza,
kterou kdosi,
v rukávu svetru nosí –
utřená beznaděj.
Tak té mám habaděj.

Šplíchance soli, ne vždycky bolí.
A vítr fouká po okolí...
Šumění větru ?
Sušička svetrů !
Autor spare, 30.07.2007
Přečteno 306x
Tipy 1
Poslední tipující: drsnosrstej kokršpaněl
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí