Ranní déšť

Ranní déšť

Anotace: ..jednou ráno pršelo..

Ranní déšt
přinesl mi samotu.
Měl spláchnout všechna zla
a chmury.
Místo toho přinesl
jen ten šum kapek.

Ranní déšt
přinesl mi stýskání.
Stýskání po hluku,
co mě probudil.
Stýskání po lahvích od piva,
stojících v koutě pokoje.
Stýskání po zabouchnutých dvěřích
zvenku.

Ranní déšť
přinesl mi smutek.
Smutek v teple peřin
na vychládající posteli.
Smutek ve zpěvu
mlčících ptáků v korunách stromů.
Smutek v rytmu barevných hodin
na vybledlé zdi.

Ranní déšť
ondnesl mi Tebe,
V šumu svých kapek
přináší mi jen
obyčejný sen.
Autor vjeraa, 30.07.2007
Přečteno 345x
Tipy 0
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí