Ublížils

Ublížils

Anotace: ...

Milovala tě
A bolest poznala
Chudinka víla
K lásce se doznala

Slzy zaleskly se
Z křišťálových očí
Srdce rozlomily
A život končí

Žalostný zpěv
Nese se lesem
Utíkej, vílo
Lásku ti nesem
Autor Petty, 01.08.2007
Přečteno 321x
Tipy 0
ikonkaKomentáře (1)
ikonkaKomentujících (1)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

víly nemají rády lásku myslíš?

04.08.2007 01:34:00 | blue

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí