Loučení

Loučení

Anotace: Tohle jsem bymyslela běham asi 15sekund.... Prostě loučení9.B

Pomalu stékají slzy po tváři
a ty čekáš až na mé tváři úsměv zazáří.
Dneska se nedočkáš,
říkám to nerada.
Na mne dnes usedla
plakavá nálada.
Mám vás moc ráda
a loučení bolí.
Jako když do očí
vhodíš hrst soli.
Autor Hančinka, 01.08.2007
Přečteno 280x
Tipy 0
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (1x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí