novodobé drama

novodobé drama

Anotace: příběh o tom co se muže stát když jste ten druhý až to budeš číst P. věř že je to konečná je to blbost tahle báseň ani nevim proč ji sem cpu

Já přišel příběh
je to nějaký čas
on měl modré oči
a ona krásný hlas
až přišel na to
že její láska kolem něj se netočí
byla to hloupá sázka
na tik v jejím obočí
ona vypadala krásně
tvářila se slastně
on psal kvůli ní básně
a díval se šťastně
než přišel černý pátek
co udělal jim zmatek
však za vteřinu pouhou
kdy rozplýval se touhou
ona řekla že chce zpět
a jemu rozplynul se celý svět
on začal se celý chvět
a ruce měl jak led
až milostivá voda zbavila jej citu
on přišel o všechno
stačilo pár kmitů
on nikdy nezapomene
na cit co psalo pár mýtů
na svoje srdce lásky
její duši z kamene
a v jeho jen oblázky
tak vem si tohle k srdci
a hlavně nemiluj
ony jsou zrádné
tak lhostejnost si piluj
tvoje láska to je dar
který se všem příčí
tohle dokazuje fakt
ze tvé srdce není ničí
Autor Taker-666, 02.08.2007
Přečteno 385x
Tipy 0
ikonkaKomentáře (3)
ikonkaKomentujících (3)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

Tohle je nádherný...vzalo to za srdíčko..máš talent...

16.08.2007 19:03:00 | smaragd1

Nějak mi blbné známkování... dávám opět sto... líbí se mi že není ze začátku jasné co se stane... Zajímavě napsané!

02.08.2007 19:35:00 | Dagon.Lestat - My winter storm

Máš to moc hezky sepsané moc se mi to líbí

02.08.2007 14:04:00 | rosaria18

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí