Rohy kulatých místností

Rohy kulatých místností

Anotace: Občas si připadám jak blázen tiše křičící někde v rohu, co si rve vlasy a ostatní kolem něj chodí po špičkách a konejší ho, že všechno bude fajn, jen ať si nechám ty růžový brejle pěkně na očích...

Mé sny, touhy a naděje,
bezcílně se potulující
v rozích kulatých místností,
stíráš hadrem,
jak úklidová četa,
předčasně namočeným do sava.
/Jelikož dezinfekce je tak drahá.../

A pak si nasadíš
jen růžové brýle
a všude kolem budeš tvrdit,
že jsi mi nechtěl ublížit,
a ať se nebojím,
že všechno bude zase fajn
a láska že přebolí.

Jenže netušíš,
že úklidová četa
pozamykala všechny dveře,
a já tam zůstala,
v rohu kulaté místnosti,
jen tiše schoulená,
se smutkem a šrámy na srdci...

A s výpary ze sava...

/Chci křičet
z plných plic,
že za tohle Tě nesnáším,
ale nejde to,
a já si pořád mumlám
do rukávu svěrací kazajky,
že Tě stejně miluju.../
Autor qpal, 03.08.2007
Přečteno 314x
Tipy 4
Poslední tipující: Gabriel - Sinóda
ikonkaKomentáře (3)
ikonkaKomentujících (3)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

zase ctu bez dechu...

10.08.2007 23:50:00 | Gabriel - Sinóda

Mrazivě krásná...

08.08.2007 21:17:00 | Severka

;)

03.08.2007 22:58:00 | black.heart

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí