Baletka

Baletka

Anotace: ...

... a kolem tančí
malinká baletka
v těžkejch botách
... někdo jí zlomil
ty anorektický nohy
přímo v kotníkách
tak aby jí to drželo
... rotuje v piruetách
a prokopává žebra
těm co jí chtějí
vyléčit
... nějakej chlápek
se zrovna svíjí
v rohu na zemi
asi už dodejchává
... žebro se mu zabodlo
přímo do srdce
... radši jí nechte
tančit
...ubohou baletku
se zlomenejma nohama
Autor Melfëa, 04.08.2007
Přečteno 363x
Tipy 0
ikonkaKomentáře (2)
ikonkaKomentujících (2)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

jo, tak to je brutální!

13.09.2007 22:53:00 | Trdlo

libi se mi to.

11.08.2007 09:37:00 | Malá shnilá emotivní příšera

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí