Jen tag

Jen tag

Anotace: někdy mě napadne něco trochu zvláštního

nebe...modře zlatavé...

na co čekáš,Ty blázne?...snad až na Tebe spadne?...

Tvoje šťastná hvězda uvadne...

nevidíš už listí,které třepotá se ve větru...zapaluješ si další Petru...

myslíš,že lásku najdeš?...

díky tomu ďáblu jen do sraček spadneš...

nevyhnutelně se tam octnem všichni...
Autor mist, 04.08.2007
Přečteno 295x
Tipy 0
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí