PLAMÍNEK V DLANI

PLAMÍNEK V DLANI

Anotace: Když v ruce mi plápolal modrej plamínek...tenkrát...když jsem jedla ty barevný lentilky...bylo jich tolik...a bylo po nich tolik krásně

Modrej plamínek,
pořád bude plápolat.
Pořád mě bude do očí bít,
tak zamkněte ho někdo.

V tak krutým světě,
dlouho nevydrží.

Schovejte ho někde,
ať může hořet dál.
Ať nezhasíná,
pod proudem slz.

A zamkněte mě s ním,
ať shořím ve sladkém opojení.
V opojení malých tabletek…
Autor -Wendy-, 04.08.2007
Přečteno 350x
Tipy 0
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (1x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí