Prohrálo a umírá

Prohrálo a umírá

Anotace: Už nezazpívá..

Kapka co stéká
Po linii páteře
Srdce co se lásky leká
A úsměv co se nesměje

Důvěřivá dívka hledí
Za okny se stmívá
Ve smutku a beznaději
A krutost jenž je divá

Slibované štěstí není
Tím čím býti mělo
Se zlomeným srdcem v dlani
Vzpomínkou na něho

A ona pláče
Pláče až srdce usedá
Tak jako to malé ptáče
Co prohrálo a umírá
Autor Petty, 04.08.2007
Přečteno 305x
Tipy 0
ikonkaKomentáře (1)
ikonkaKomentujících (1)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

Nádherné rýmy za 0%

26.08.2007 23:26:00 | Jsem ten kdo jsem

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí