Vrátíš se?

Vrátíš se?

Anotace: pro jednoho super človíčka.. nej.. =(

Říkáš.. Co? Jsou to jen slova!
Tvrdíš, bude to v pořádku
Nic se nestane, nebuď přece blbá
Věř mi, vždyť to říkám zas a znova..
…a už mě to nebaví!
No jo, namítám jen tiše
Nechci se s tebou přece hádat
Odcházím, tak si dělej co chceš!
Nedáš na mě, já to vím
Jdeš pryč, zase, běžím, abych mohla mávat
Tíží mě svědomí…
Měla jsem ti to rozmluvit
Co když se to stane?
Dnes, třeba v tuto chvíli
Zatímco mě tíží tuny výčitek
Srdce mi bolestivě plane
Vrátíš se?…
Autor Adie.80, 05.08.2007
Přečteno 380x
Tipy 0
ikonkaKomentáře (1)
ikonkaKomentujících (1)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

nevrátí,přijde další... ale moc pěkne vyjadreny

06.08.2007 15:22:00 | Stavitel mostu přes Rubikon

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí