Proč si (byl) takový?....

Proč si (byl) takový?....

Anotace: tohle není můj styl přímo.. ale tak pokaždý je něco poprvý, ne? :) jinak asi nic moc, že?.. nevim..

Řítí se auto, nesmírnou rychlostí
A ty, zlato, míříš přímo k němu
Vidíš ho, říkáš si, že zabrzdí
Tak jako tomu už bylo tolikrát
Jdeš, kráčíš, stále s tím úsměvem
S tím sebejistým, klidným
Proč jen tam nejsem?
Co to děláš? Proč nekřičím?
Nevím to, nejsem s tebou, nemůžu
Co děláš teď, to nevím
Naštěstí? Já už ti nepomůžu
Dovím se o tom ze zpráv, z novin
Třeba tam bude i tvoje fotka
Ne, to ne prosím.. ať se mi to jen zdá..
Proč si to udělal? Jak můžeš tak věřit lidem?
Bože, proč? Nic už mi nezbylo..
Byl jsi celý můj svět..
Co se pokazilo?
Proč?
Proč jsi takový?
Proč jsi byl takový..
Proč??…
Autor Adie.80, 05.08.2007
Přečteno 421x
Tipy 0
ikonkaKomentáře (2)
ikonkaKomentujících (2)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

jé.. děkuju :)

05.08.2007 19:53:00 | Adie.80

Cítím z tvých řádků obrovskou sílu , obrovskou bolest..
jo líbí se mi když někdo píše takto .. srdíčkem..

05.08.2007 19:28:00 | Nút

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí