Snaha vzdušných hradů

Snaha vzdušných hradů

Anotace: Jsem psychicky mrtvá, ale pořád dýchám..

Mé slzy nikdo neslíbá
Pro všechny jsem jen chyba
Malá křehká holčička
Tak naivní a maličká

/Bez nároku na lásku/

Slzy opět těžce kanou
Bolest jenž mě dusí
Jiskry co v mých očí planou
Uhasly tak brzy

/Bolest je spláchla/

V pokoře se tělo svíjí
Jako klubko hadů
Naděje mě opustily
Spousty vzdušných hradů

/Odvál je vítr/

Však já se nevzdám
Ještě dýchám
Bolestí i snahou
A jiskry v mých očích

/Jednou opět vzplanou/
Autor Petty, 07.08.2007
Přečteno 283x
Tipy 0
ikonkaKomentáře (1)
ikonkaKomentujících (1)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

Tak jsem tady napsal jsem něco co se dá číst a tak hodnotím za 0%

26.08.2007 23:25:00 | Jsem ten kdo jsem

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí