Ticho

Ticho

Anotace: no co vám mám napsat asi jako vždycky je to nic moc ale prostě to se mi honilo hlavou

To ticho kolem mě mně děsí
Třesu se a promítám si plno věcí
Jak život rychle plyne?
Kolik lásek za tu dobu zhyne?
Proč andělé pláčou?
A čerti v pekle radostí skáčou?
Proč to ticho kolem mě tak moc bolí?
Proč se bojím,že se zase něco zkazí?
Ale tohle ticho už je známe
Je to tak když se něco stane
Nevíš co a nevíš proč
Už je toho na tebe prostě moc
Autor meggie.004, 08.08.2007
Přečteno 343x
Tipy 0
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí