Zemřít

Zemřít

Anotace: prosím ohodnoďte to...kuju moc

Chci skočit, chci zemřít,
Slyšet přitom svůj výkřik.
Jaké to asi je?
Padat a cítit vánek jak věje.
Pak....spadla jsem,
a teď? Nic jen tvrdá zem.
Přistoupí černý anděl a políbí mě,
říká:,, Spáchala jsi sebevraždu jak Ti je?´´
,,Je mi nádherně.´´ odpovídám,
vida, narostly mi křídla a já vzlétávám.
,,Poleď prosím za mnou a neboj se,
nis se ti nestane, vždy pro tebe tu jsem.
,,Spím? Prosím ať to není pouhý sen,
nechci se probudit.
chci mrtvou být.
,,Dobré ráno dcerko, vstáváme!´´
,,Ach tak přeci sen..´´
,,Mami jdu ven páááá......´´
běžím k mostu a....
Padám...
Autor smaragd1, 08.08.2007
Přečteno 412x
Tipy 0
ikonkaKomentáře (2)
ikonkaKomentujících (2)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

úsměvné:)

18.01.2009 15:02:00 | melancholik

zajmave ale kdo spacha sebevraždu je nehoden království nebezkeho... nevzletneš spadneš níže nic mene budu te dal pozorovat...

08.08.2007 17:01:00 | Taker-666

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí